Partnerek

Marketing-szövegírás

Marketingközpontú szövegírás

Weboldalak teljes szövegezését is elkészítjük, legyen szó mikrovállalati honlapokról vagy portálokról. A szövegírás kifejezetten webes tartalomépítést jelent, tehát nem többoldalas folyószöveget, hanem felhasználóbarát, a szem által könnyen “szkennelhető” formában létrehozott tartalmat. A látogatók igényeire szabjuk a szövegezést: ehhez egy fiktív személyt - latin szóval “personát” tervezünk meg. A persona az a képzelt személy, aki a célcsoportot egy személyben testesíti meg; általában a weboldalra látogatók mediánjának szocio-ökonómiai státuszán és kulturális jellemzőin alapszik.

  • ingyenes konzultáció akár az ön irodáJában

  • Alaposan megtervezett tartalomépítés

  • Rugalmas megoldások egy kézből

  • Mérhető eredmények: jobb konverziós ráta

Szövegírás és tartalomfejlesztés - így készül a minőségi munka

  1. Először alapos tájékoztatást kérünk arról, hogy kiket és hogyan szeretnének elérni a weboldallal. Mik a konkrét üzleti célok a projekttel, milyen eredményeket várnak, és hogyan tehetjük mérhetővé a szövegezés eredményeit.

  2. Miután ismerjük a célcsoportot, egyetlen, fiktív személlyé gyúrjuk össze a látogatók halmazát. Ez a személy egymagában "testesíti meg" a célcsoportot: annak szocio-ökonómiai helyzetét, kulturális jellemzőit, céljait és elvárásait.

  3. A szövegírás és a tartalomfejlesztés során úgy dolgozunk, hogy a végeredmény alkalmas legyen a gyors böngészésre. Figyelünk a szövegezés nyelvezetére és hangsúlyára, számtalan stilisztikai elemre, a sorok és bekezdések hosszára. Maximalisták vagyunk!

Örömmel vesszük, ha személyesen megismer bennünket, még akkor is, ha üzlet nem köttetik. Nem csak irodai találkozó lehetséges, hanem nyitottak vagyunk egy belvárosi kávézásra is. De az Ön irodájában is találkozhatunk, ha az Budapesten vagy közelében van. Erre csütörtökönként van mód.
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Itt felteheti a kérdéseit és üzenhet nekünk!
NGW Capital Kft.

Irodánk: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.

Székhely: 1126 Budapest, Királyhágó u. 5/A Adószám: 11716723-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-931408
Bankszámlaszám: Erste Bank
11600006-00000000-39333427