Partnerek

PR Weboldalak

Látogatószerzés, pozícionálás

A társoldalak, alternatív weboldalak, avagy szatellit-weboldalak további látogatók megszerzését szolgálják és/vagy a cég imázsát hivatottak javítani. Értékesítési eszközként is létrehozhatók új, célzott weboldalak, vagy egész egyszerűen új látogatók megszerzése érdekében készülnek el. Ezek a weboldalak gyakran kulcsszavas domainek alatt jönnek létre, keresőoptimalizálással ezért könnyebben hozhatók a találati lista elejére, mint a nem kulcsszavas domainen működő weboldalak. Az új, alternatív weboldalak forma szerint lehetnek blogok, microsite-ok, linkgyűjtő, cikkgyűjtő weboldalak, és elkészítésük kifejezetten jutányos.

  • ingyenes konzultáció akár az ön irodáJában

  • Keresőbarát weblap és programkód

  • Tartalomkezelő rendszer: szerkeszthető weboldalak

  • mérhető és kiszámítható megtérülés

Így szerezhet új látogatókat új, alternatív weboldalakkal

  1. Néhány tízezer Ft-ért készítünk új, alternatív weboldalakat, melyek szerkesztőfelülettel rendelkeznek, így bárki által könnyen módosítható a tartalmuk. Új látogatók megszerzésének ez igen egyszerű és hatékony módszere.

  2. Ezek a weboldalak olyan látogatókat hoznak, akik bizonyos kulcsszavakra célzottan kerestek, tehát valós vásárlási / érdeklődési szándékkal böngésztek, azaz ők a legértékesebb látogatók. Ilyen weboldalakkal potenciális vevőket szerzhet meg!

  3. Szemben az egyszeri hirdetésekkel, a weboldal szövege bármikor szerkeszthető. Hogyha változatni szeretne, azt a szövegezés átalakításával gyorsan megteheti. Ráadásul a tartalomkezelő rendszernek köszönhetően ez különleges ismeretek lehetséges.

Örömmel vesszük, ha személyesen megismer bennünket, még akkor is, ha üzlet nem köttetik. Nem csak irodai találkozó lehetséges, hanem nyitottak vagyunk egy belvárosi kávézásra is. De az Ön irodájában is találkozhatunk, ha az Budapesten vagy közelében van. Erre csütörtökönként van mód.
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!


Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

Itt felteheti a kérdéseit és üzenhet nekünk!
NGW Capital Kft.

Irodánk: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.

Székhely: 1126 Budapest, Királyhágó u. 5/A Adószám: 11716723-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-931408
Bankszámlaszám: Erste Bank
11600006-00000000-39333427

Honlapkészítés garancia